TÉMÁK, Kategóriák

Hogyan birkózhatunk meg a sugárkezelés negatív hatásaival? – Tudja meg most!

595
HOZZÁSZÓLÁS:

A sugárkezelés során, a rákos sejteket elpusztítjuk. Nagy energiájú röntgensugarakat állítanak elő a lineáris részecskegyorsítóban, melyek behatolnak a bőrbe, és elérik a célzott területet. Ez az eljárás a „jól táplált” sejtek esetében a leghatékonyabb, melyek a daganat külsején vannak. A kezelés általában több dózist tartalmaz, hogy a sugárbombák a beljebb lévő sejteket is elérjék.kasvirag-echinacea-homeopatia

A kemoterápia illetve a citosztatikumok, a rák elleni gyógyszerek bevetése, hatékonyan elpusztítják a rákos sejteket, de sajnos az egészségesekben is rombolást végeznek. A kemoterápia igen sok mellékhatást okoz, legtöbbször a csontvelőben, a bélnyálkahártyában, a szőrtüszőkben és a szaporítószervekben.

Ginzeng

A ginzeng jelentősen csökkentheti a sugárzás okozta sejtkárosodást. Két vizsgálatban kísérleti állatokat különböző védőanyagokkal oltották be, majd a rákterápiában használatos dózisú sugárzásoknak tették ki őket. A legjobb védelmet az egészséges sejtek károsítása ellen a ginzeng adta. A növényből készült készítmények hasznosíthatók a rákos betegek sugárkezelése alatt.

Kasvirág

A rákban szenvedő betegek kezelése során sugárterápiát is alkalmaznak. A sugárzás csökkenti a fehérvérsejtek számát, növelve ezzel a fertőzések kockázatát. A kasvirág kivonatok, készítmények segíthetik a fehérvérsejtek megóvását és megvédhetik a sugárkezelt betegeket a fertőzéstől. Aki sugárkezelésben részesül, kasvirágot csak orvosával való megbeszélés után használjon.

Sárgadinnye

A gyümölcs rengeteg A-vitamint tartalmaz. Még 2001-ben igazolódott, hogy a magas dózisú A-vitamin jelentős védelmet adhat a kemoterápia és a besugárzás immunrendszerre gyakorolt negatív hatásai ellen. Arra is van bizonyíték, hogy az A-vitamin serkenti az immunrendszert, így a nagy mennyiségben A-vitamint tartalmazó sárgadinnye, akár influenza, nátha megelőzésében is hatásos megoldás lehet.

Sugárkezelés alatt tilos:

A dohányzás és az alkohol fogyasztása.

595
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]